2. oktober - 10. november
2001


Introduksjon til BergArt
Dagsprogram for BergArt
Kulturakutten
BergArt i bilder
Pressemeldinger
BIT Teatergarasjen
  Miguel Pereira
  display
  LAHRS
  MC Jabber
  SKaGeN
  Hanto/Algrøy
  Hooman Sharifi
  Schauplatz
  Kristiansand Kunstkommando
  krement X
  Kate Pendry
HKS, Hordaland Kunstsenter
Bergen Kunsthall -
Bergens Kunstforening
BIFF, Bergen
internasjonale filmfestival
BIT20 Ensemble - Opera Vest
Vestnorsk jazzsenter
Autunnale
Norsk Forfattersentrum, Vestlandet
Kunstcruise
drabant / By the Way / motlyd
Deoran / Lovesick / gjentakelse
D-Men / Weak Dance Strong Questions
Om BergArt
  English


Bergen Art Festival 2/10 - 10/11 2001METEOR-festivalen

BIT Teatergarasjen 2. - 14. oktober

På Meteors egen klubbscene i Teatergarasjen er det program hver kveld under hele festivalen, og det med glimt i øyet så det holder! Ta del i teaterklubbingen og få med deg, blant annet engelske Kate Pendry som den pissed off og avdøde celebriteten Diana, DEAD Diana, for ikke å snakke om slam-poeten og fyrverkeriet MC Jabber, en Piaf-forestilling, performance og mye mer. Hver dag under festivalen! Billetter kun kr. 60,- (+ avg.)

En ny teaterfestival er ikke hverdagskost i Norge. Oppildnet av suksessen med Oktoberdans satser BIT Teatergarasjen i kompaniskap med partnere fra inn- og utland nå også på teatermiljøet og en internasjonal festival med fokus på den unge, fremadstormende kunsten!

Meteor er opprinnelig et gresk ord og betyr "i luften", eller "ting i luften". Tidligere ble det brukt for å beskrive forskjellige fenomener i atmosfæren, som for eks. regn, snø, hagl, lyn og torden. Disse tingene behandles i dag innenfor meteorologien, mens ordet meteor brukes synonymt med stjerneskudd. I Bergen er vi altså vant til å forholde oss til både meteorologi og stjerneskudd...

Meteor er ikke opptygd 70-tallsretorikk, konstruert samtidsteater eller bygdefest i byen. Meteor er selve essensen i hva som rører på seg av scenekunst internasjonalt så vel som her hjemme, enten dette foregår i fine teaterhus, på klubber eller i gallerier. Meteor er rett og slett den festivalen Norge har manglet i mange år!

Om du er av den generøse typen som unner deg selv noe overraskende godt av og til, ikke nøl med å oppsøke et av de mange tilbudene Meteor gir i perioden 2. til 14. oktober.

I BIT Teatergarasjen og på Danseteatret får du Miguel Pereira (Portugal), Schauplatz (Sveits), MC Jabber (UK), Krement X (N), Kate Pendry (N/UK), Hooman Sharifi (N) og mange, mange flere...

Meteor er et samarbeid mellom Danse og Teatersentrum (Oslo), Junge Hunde (Antwerpen, Barcelona, Hamburg, København, Leeds, Ljubljana, Milano, Paris) og BIT Teatergarasjen og inngår i Bergen Art Festival 2001.
Forestillingene blir presentert med støtte fra The British Council, Norsk Kulturfond og BergArt.

BILLETTER: Forsalg i Posten og Billettservice tlf. 815 33 133. Bill.priser kr. 140,-/90,- stud./mod. (+ avgift). OBS! Alle Meteors klubbforestillinger kr. 60,- (+ avg.)

BergArt-kontakter, BIT Teatergarasjen:

Mette Helgesen, adm.leder:
mette.helgesen@bit-teatergarasjen.no

Sven Åge Birkeland, kunstnerisk leder:
sven.birkeland@bit-teatergarasjen.no
Our old e-mail adress "bit@bgnett.no" is not in use any more.

BIT Teatergarasjen, Nøstegaten 54, N-5011 Bergen
Tel. +47 55 23 22 35
Fax. +47 55 23 18 15
http://www.bit-teatergarasjen.no/

Tilbake til
toppen av siden:Prosjektkoordinator: Sverre Chr. Wilhelmsen - Teknisk/Webmaster: Martin R. Lie
© 2001 Bergen Art Festival